Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi în cadru verde LED

24
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Decor ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖

Afișat 24 cu 24 produse

Oglinzile în cadru verde

Oglinzile în cadru verde sunt un stil complet nou în amenajările apartamentelor. Oglinzile decorative cu rama verde sunt o alternativa extrem de interesanta la oglinzile clasice fara rama sau oglinzile care au un finisaj standard in negru, auriu sau argintiu. Vor fi o propunere interesantă pentru cei care caută soluții neobișnuite în casele lor și vor să urmeze ultimele tendințe în amenajarea băilor cu stil.

Oglinzile iluminate într-un cadru verde vor fi perfecte pentru iubitorii de culoare. Acestea vor atrage oamenii cărora le plac culorile preluate din natură și detaliile care fac ca împrejurimile să arate original și ușor. Culoarea verde din interior permite membrilor gospodăriei să se odihnească mai eficient, favorizează relaxarea după o zi intensă de muncă și se combină cu plantele din sufragerie.

Oglinzi moderne - cadru verde

u> în sufragerie și baie

Culoarea verde este un motiv din ce în ce mai popular pentru camera de zi sau coridor dintr-o casă sau bloc de apartamente. Este o culoare pe care o poți combina cu ușurință cu nuanțe de maro, bej sau gri. Puteți alege tapet bogat decorat cu motiv floral sau puteți folosi modele cu forme geometrice, care, combinate cu mobilierul simplu, minimalist, vor ieși în prim-plan într-un dormitor bine decorat.

Oglindă în un cadru verde< /u> va arăta interesant cu toate accesoriile aurii. Combinațiile de verde sticla cu detalii în nuanțe de alamă, auriu vechi, dar și argintiu sau oțel sunt populare de câteva sezoane acum. Verdele deschis va mări vizual camera și va face ca camera de zi sau baia să dinamizeze gospodăria.

Oglinzi într-un cadru verde - modernitate în casa ta

Visezi să alegi o cameră perfectă și potrivită < u>oglinda? Rama verde îți va permite să recâștigi bucuria în colțurile dragi și să admiri din nou culorile uitate în amenajările camerei. Oglinzile cu LED în cadru verde de la Artforma îmbină stilul modern cu accesoriile foarte practice care vor face fiecare colț al casei tale și mai funcțional.

Printre oglinzile proiectate cu precizie din oferta noastră, te afli. vor găsi modele cu elemente suplimentare care fac mai plăcută relaxarea în baie sau pregătirea pentru muncă. Puteți alege o oglindă simplă cu o formă clasică și un panou de iluminat care răspunde la atingere. De asemenea, sunt disponibile oglinzi într-un cadru verde cu senzor senzor, o stație meteo încorporată, un radio și un difuzor Bluetooth. Pentru cei interesați, am pregătit modele cu un raft discret pentru produse cosmetice și cele mai necesare articole din hol.

Vezi mai mult