Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi în cadru auriu LED

23
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Decor ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖

Afișat 23 cu 23 produse

Oglinzile într-o ramă aurie

Oglinzile într-o ramă aurie sunt decorul oricărui living bine decorat cameră sau hol. Oglinzile decorative cu rame aurii pot fi elementul principal al designului camerei sau pot fi o completare elegantă a altor echipamente de baie. Datorită nuanțelor de aur, apartamentul tău va câștiga puțină strălucire discretă, va deveni mai rafinat și îți va oferi o senzație de lux.

Auriul este o culoare universală - îl vei găsi în elementele de finisare a mobilierului, lămpile pentru cameră și coridor, precum și printre detalii. pe pereții sălii de odihnă. Culoarea aurie este asociată cu bogăția și, în același timp, se referă la soare și la energia pe care ne-o oferă. Oglinzile mari cu cadru auriu vor funcționa bine oriunde sunt necesare nuanțe deschise, în încăperi mici și locuri care necesită mărire optică. Merită să le atârnați deasupra canapelei din sufragerie, să le folosiți în holul opus raftului sau să le așezați clasic - deasupra chiuvetei din baie.

Oglinzi elegante - aurii. rama in baie si hol

Oglinzile de baie cu rama aurie pot deveni baza pentru construirea unei amenajari unice in baia ta. Oglinzile cu rama aurie - iluminate, cu un set de functii suplimentare care fac odihna dupa o zi intensa mai placuta, este o propunere interesanta pentru cei care viseaza la un apartament modern si functional. Le poți așeza lângă cabina de duș sau le poți folosi pe peretele principal din apropierea ușii de intrare în casa ta.

Oglinzile cu LED-uri într-un cadru auriu pot fi combinate cu succes cu diverse culori și modele. Arată perfect în combinație cu culori pământii, nuanțe de bej, maro, negru și alb. În același timp, aurul arată original printre mobilierul în stil industrial. Poate fi combinat cu marmura, piatra sau beton. Este un material perfect pentru o baie de orice dimensiune - se va potrivi cu o chiuvetă mică și accesorii aurii, precum și cu un model de faianță foarte decorativ pe peretele alăturat.

Oglinda de baie - cadru auriu pentru orice buget

Oglinzile de baie cu cadru auriu sunt un element constant la modă al unei băi bine amenajate, indiferent dacă locuiți într-un bloc de apartamente, o casă de locuit sau o casă unifamilială. Oglinzile cu rame aurii pot apărea într-o cameră plină de minimalism - ele completează mobilierul în stil scandinav, fronturile netede ale dulapului mat sau un perete satinat în hol. Detaliile aurii arată interesante împreună cu echipamentele din lemn natural. De asemenea, puteți alege o oglindă cu un cadru larg, bogat decorat, care va fi principalul motiv decorativ într-o cameră dată.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult